Medvešek kao Bon Jovi, Ružiću se pridružuje Petko

Dobio sam i čizme, imaju i petu i špic, rekao je Fabijan Pavao Medvešek

Nakon što je u prošloj epizodi utjelovila američku pjevačku zvijezdu Katy Perry, Nedu Parmać u sljedećoj epizodi glazbenog showa Tvoje lice zvuči poznato gledat ćemo kao pjevačicu Fleur East.
– Bit ću ljuti bombončić, jer ona je ‘spicy’, rekla je Neda te dodala da je energična koreografija koju mora izvesti dosta ‘tvrda’, a ona je inače dok pleše prilično opuštena pa će to morati dodatno vježbati.
– Voljela bih da mogu skakati i pjevati u isto vrijeme – kazala je Neda upitana o najvećem izazovu s kojim se suočila tijekom pripreme svog najnovijeg zadatka.

tlzp

Mario Valentić na pozornici će ovoga puta biti u dvostrukoj ulozi – Sean Paul i Becky G. Osim muškarca koji će izaći pred žiri i publiku, na ekranu ćemo ga gledati kao veoma atraktivnu i zavodljivu žensku pjevačicu Becky G u pjesmi Mad Love.
– Kad sam vidio riječi, shvatio sam da ne razumijem ništa što taj frajer pjeva, ali kad sam ih naučio krenula je zabava – rekao je Mario te dodao da je ovo pjesma koja zahtjeva zagrijavanje stolice.
– Morao sam sjesti i minuciozno usporavati pjesmu da poslušam što Sean Paul pjeva – kazao je Mario.
U prošloj epizodi gledali smo je kao legendarnu Tinu Turner, a u sljedećoj će Lana Klingor Mihić na pozornicu doći kao Pharrell Williams, iznimno talentirani pjevač koji je osvojio nekoliko Grammyja.
– Trebam se pretvoriti u muški vokal. Na početku je on dosta dubok, a na kraju je u falsetu – rekla je Lana dodavši da joj je Pharell osobno jako simpatičan.
Fabijan Pavao Medvešek na pozornicu u sljedećoj epizodi izlazi kao Bon Jovi i vraća nas u 1986. godinu.

Fabijan Pavao Medvešek

– Već sam par puta zaboravio da ću dobiti kosu i da će je biti po svugdje, jer utjelovljujem muško pa na to zaboravim. Dobio sam i čizme, imaju i petu i špic. Drago mi je da sam to dobio, jer nekada razmišljam da bih volio doći u situaciju da nosim takve čizme – ispričao je Fabijan Pavao Medvešek te dodao da se nada da će uspjeti prenijeti barem dio atmosfere iz vremena kada je Bon Jovi osvajao publiku pjesmom You give love a bad name.
U sljedećoj epizodi Siniša Ružić utjelovit će oskarovku Renée Zellweger, a binu će dijeliti s bivšim natjecateljem showa Daliborom Petkom koji će nastupiti kao Catherine Zeta Jones. Njih dvojica ove će nedjelje donijeti atmosferu mjuzikla Chicago u brojne domove gledatelje showa Tvoje lice zvuči poznato.
Lu Jakelić gledat ćemo kao kraljicu estrade Severinu. Marko Braić transformirat će se u Arethu Franklin, dok će Marina Orsag utjeloviti Gorana Bregovića.

Foto: Press