Nagradna igra: Paketi ulaznica za sve dane Pula film festivala

Nagrađujemo čitatelje…

Pula Film FestivalPortal Scena.hr u suradnji s Pula film festivalom nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×1 paketa ulaznica za sve dane trajanja festivala. Jedan nagradni paket sadrži 9 ulaznica – jedna ulaznica vrijedi za jednu osobu, odnosno dva filma koja se tu večer prikazuju u Areni, a najsretniji čitatelji će osvojiti ulaznice za sve dane festivala. Kako bi osvojili pakete ulaznica, potrebno je:
1. Ako niste do sada – Lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr,
2. Lajkati nagradnu objavu i podijeliti je na svom zidu (public/javno).
3. U komentar objave tagirati još dvije osobe za koje mislite da bi im se paket ulaznica za Pula film festival svidio, a zatim;
Na mail [email protected] poslati u naslovu ključnu riječ ‘Pula film‘ te vaše ime i prezime. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila, u petak 13. srpnja do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici Scena.hr. Nagradne ulaznice se podižu na info pultu Pula film festivala od 14. srpnja uz predočenje osobnog dokumenta.
Festival uz koji su se u film zaljubile brojne generacije slavi 65. rođendan, a od 14. do 22. srpnja 2018. godine, uz hrvatske filmove svih rodova i vrsta na Pulskom filmskom festivalu gledatelje u međunarodnom programu čekaju najzanimljiviji filmovi sa svjetskih filmskih smotri.
A Hrvatska radiotelevizija, u subotu 14. srpnja na Prvom programu (HRT – HTV1), izravno prenosi Otvaranje Pulskog filmskog festivala.

Objava nagrada 13. ožujka 2018. godine:

Nagradne pakete ulaznica za sve dane trajanja Pula film festivala osvojili su: Hanka Dervišević i Dijana Vlaisavljević. Jedan nagradni paket sadrži 9 ulaznica – jedna ulaznica vrijedi za jednu osobu, odnosno dva filma koja se tu večer prikazuju u Areni. Nagradne ulaznice se podižu na info pultu Pula film festivala od 14. srpnja uz predočenje osobnog dokumenta.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr

Foto: Press – Pula film festival