Nagradna igra – Ulaznice: Zoološka priča
By redakcija On 22 tra., 2017 At 11:32 AM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Nagrađujemo…

Zoološka pričaPortal Scena.hr u suradnji s HNK u Osijeku nagrađuje najsretnije čitatelje s po dvije ulaznice, ukupno šest ulaznica, za predstavu Zoološka priča koja je na rasporedu u petak 28. travnja, 29. travnja i u utorak 2. svibnja 2017. godine s početkom u 20.00 sati. Kako bi osvojili ulaznice, potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail [email protected] poslati u naslovu ključnu riječ ‘Zoološka priča’, ime i prezime te za koji dan predstave želite ulaznice ( petak, subota ili utorak). Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u četvrtak 27. travnja do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Ulaznice se podižu na blagajni HNK u Osijeku na dan predstave uz predočenje osobnog dokumenta.
O predstavi Zoološka priča:
– Ne tako davno rađali smo se kao slobodne duše, kreativne u svakome smislu, stvaralački nastrojeni i uvjereni u napredak i boljitak svijeta u kojem živimo. Uživali smo u radu koji nas je ispunjavao, u radu u kojem smo se mogli izraziti i realizirati svoje želje i potrebe, zamisli i snove, a jednoga dana probudili smo se u prašini, kaljuži života, živom blatu iz kojega nema izaći pitajući se kako je do toga došlo. Kako to da se u tom svom stvaralaštvu više ne osjećamo dobro, bježimo od njega? Zašto se osjećamo isprazno, zašto je sve dosadno i besmisleno? Rješenja opipljivog nema. Zašto? – pišu o predstavi u HNK u Osijeku.

Edward Albee: Zoološka priča
Redatelj: Miroslav Čabraja
Scenograf: Davor Molnar po ideji Stefana Katunara
Oblikovatelj svjetla: Tomislav Kobia
Izbor glazbe: Vladimir Tintor
Osobe:
JERRY – Aleksandar Bogdanović / Vladimir Tintor
PETER – Vladimir Tintor / Aleksandar Bogdanović
Inspicijent i šaptač: Zrinka Stilinović
Plakat predstave i ovoga puta potpisuje genijalni Marko Jovanovac.
Premijera – petak, 28. travnja 2017. u 20 sati
Repriza – subota, 29. travnja 2017. u 20 sati
Pretplata 3 – utorak, 2. svibnja 2017. u 20 sati

Foto: Press

Objava nagrada 27. travnja 2017. godine:

Nagradu 1×2 ulaznice za predstavu ‘Zoološka priča‘ osvojili su: Marica Galić za petak 28. travnja, Lucia Lasić za subotu 29. travnja i Katarina Vanek za utorak 2.svibnja.
Ulaznice se podižu na blagajni kazališta na dan predstave. Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr

comment closed