fbpx

Petar Grašo: Intiman glazbeni spektakl u Dubrovniku

Dubrovnik…

Glazbenik Petar Grašo će u sklopu nadolazeće ljetne turneje nastupiti 15. i 16. kolovoza u Dubrovniku, a ulaznice možete kupiti u sustavu Eventim

Petar Grašo– Želim ispuniti želje publike i doći u sve gradove gdje me žele slušati, a moram priznati da sam se nakon velikih dvorana i Arena zaželio koncerata u manjim prostorima – kaže Petar Grašo.
Rasprodao je sve najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji, održao je veliki koncert u svibnju na zagrebačkom Trgu bana Jelačića ispred 20.000 ljudi, a uskoro će krenuti i na veliku ljetnu turneju. Petar Grašo u sklopu te turneje posjetit će i Dubrovnik gdje će u organizaciji Star produkcije nastupiti prvi put u dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Njegov najavljeni acoustic nastup izazvao je veliki
interes publike u Hrvatskoj i šire pa je tako uz koncert 15, kolovoza dodan još jedan, dan kasnije.
Intiman glazbeni spektakl na kojem će Petar Grašo otpjevati svoje najveće hitove u acoustic verziji imat će pred samo tisuću posjetitelja što dovoljno govori o ekskluzivnosti ovih nastupa.
Da je riječ o vrhunskom glazbeniku osim publike potvrdila je I struka. Grašo je lani s hitom “Ako te pitaju” osvojio sve radijske top liste I gomilu nagrada. Osim nagrade publike Cesarica, od Hrvatske diskografske udruge primio je nagradu kao najuspješniji muški izvođač, a pjesma Ako te pitaju; proglašena je pjesmom godine te Deezer singlom godine. Uspjeh je postigao i u regiji.
Na dodjeli Music Awards Ceremony; u Beogradu proglašen je najboljim pop izvođačem, a u Skoplju, na makedonskoj najznačajnijoj manifestaciji Zlatna bubamara dobio je nagradu za “Ako te pitaju” za najveći regionalni hit godine.
– Grašini nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži ulaznica više. Akustični nastup najtraženije zvijezde u regiji bit će izvrsna prilika da se uvjeriti zašto su njegovi koncerti visoke produkcije, spektakl koji ne smijete propustiti. Svoje ulaznice za Grašine nastupe u Dubrovniku možete kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima – pozivaju organizatori.

Foto: Press