fbpx

Sasvim osobno: Indira Levak otkriva detalje iz karijere i života

Za Scenu…

Indira Levak kaže da je ostvarila sve svoje snove kad je započela samostalnu karijeru

Indira Levak– Ova godina je bila jako radna. Iza mene je prvi samostalni album ‘Valkira‘. Puno sam neprospavanih noći i ljubavi utkala u taj album. Na tom albumu htjela sam pokazati glazbenu širinu. U solo karijeri ostvarila sam sve svoje snove. Ostvarila sam se kao autor teksta. Potpisujem 12 glazbenih priča, a to nikada prije nisam radila. Uz podršku svog supruga, odvažila sam se na da podijelim tu emociju sa svojom publikom – ispričala je Indira Levak za portal Scena.hr.
Indira je svoj samostalni album objavila u rujnu ove godine. A prije Božića snimila je spot za pjesmu ‘Nisam spavala’. Riječ je o pjesmi za koju glazbu, aranžman i produkciju potpisuje Branimir Mihaljević, tekst je napisala Indira, a po odabiru njezinih obožavatelja postala je šesti singl s albuma ‘Valkira’. Indira u prosincu ima puno nastupa, no među najdražima bio joj je nastup na humanitarnom koncertu ‘Želim život’ u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV.
Indira Levak– Dugi niz godina dio sam obitelji Zaklade Ana Rukavina i srce mi je ovdje ispunjeno. Divno je biti ovdje jer Zaklada daje šansu za život – naglasila je pjevačica. Indira se prisjetila i borbe svoje majke s teškom bolešću.
– Bila je to velika trauma. Bila sam uz nju. Uz njezinu volju, borbenost i pozitivu, pobijedila je karcinom. Ta bolest je sada već osam godina iza nje. Naša cijela obitelj je borbena i važno je boriti se. U bolesti je najvažnija ljubav i podrška. Ne treba s ljudima koji boluju pričati o nekim teškim temama, ja pokušavam dati pozitivu koju posjedujem. Majku sam puno grlila i ljubila. Svi u obitelji smo borci, tako da smo sve pobijedili – otkrila je Indira za portal Scena.hr. Indira kaže da će Božić provesti u krugu obitelji.
– Naravno da ću kuhati. U kuhinji sam glavna šefica – rekla je uz osmijeh. Doček 2019. godine provest će na pozornici. Pjevat će u hotelu Splendid u Budvi u Crnoj Gori. A novi Indirin spot pogledajte u videu.

Foto: Scena.hr
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=pSCO9lro50w[/embedyt]