fbpx

Diana Viljevac inspirirana duhom Mediterana!

Ljepote mora…

Diana ViljevacU novoj kolekciji dizajnerice Diane Viljevac za sezonu proljeće/ljeto prevladavaju prozračni materijali, a boje koje prevladavaju u ovoj kolekciji su bijela, narančasta, boja pijeska,roza i lila u kombinaciji s raznim bojama čipke. Materijali koji su korišteni su organdi, til, pliš, likra, pike, pamuk i neizostavna čipka.
Ovog puta Diana Viljevac donosi kolekciju inspiriranom duhom Mediterana, a svojim haljinama pokušava Diana Viljevacdočarati ljepotu plavoga mora, sive pješćane plaže, lagani povjetarac u sparini ljetne noći. More, preplanula put, topli ljetni dani, relaksacija, odmor, dio godine u kojem svi naviše uživaju, sve je to nit vodilja kojom se ovog puta vodila Diana. Dizajnerica je htjela prenijeti opušteni, a elegantni duh kroz ovu kolekciju.
Modeli su bazični i nosivi, ali s malim pomakom u krojnim dijelovima gdje je ubačen volumen. S obzirom na jednostavnost modela, ručno su našiveni  cvijetovi čipke kako bi ipak dali dozu glamura u svakoj kombinaciji. Look je upotpunjen s unikatnim nakitom Ive Viljevac.

Foto: Goran Matijašec
Model: Ema Kovač
Make up and hair: Antonija Novosel
Jewellery: Iva Viljevac
Obrada fotografija: Iron&ja