fbpx

Dino i Viktorija Rađa na otvorenju novog centra!

Split – Dino i Viktorija Rađa

U staroj gradskoj jezgri, u Marmontovoj ulici, otvoren je novi Vip centar, uređen prema novom konceptu i potpuno prilagođen korisniku u estetskom i funkcionalnom smislu.

Viktorija Rađa

Novi Vip centar u centru Splita uređen je korištenjem autentičnih elemenata dalmatinskog kraja kako bi se korisnici osjećali baš kao kod kuće, imali bolji pregled ponude te jednostavno i brzo odabirali one proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

Uz predstavnike Vipneta svečanom otvorenju prisustvovao je i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar te osvajači brojnih svjetskih i olimpijskih medalja poput sestara Zaninović, braće Skelin te Dino i Viktorija Rađa.

Zaninović

Poseban dio uređenja interijera Vip centra je Home zona, dnevni boravak s televizijom gdje korisnik može isprobati sve mogućnosti Vip TV televizije.

U ponudi je više od 200 vrhunskih televizijskih programa koji se konstantno nadopunjuju, više od 80 radio kanala, najkvalitetnija i najopsežnija videoteka u Hrvatskoj te ostale interaktivne usluge poput Snimalice, Pauze, Propustili ste, Zakasnili ste i slično.

Foto: Press