fbpx

Otvorenje novog Vip centra u Dubrovniku!

Mario Cvitkovic, Anamarija AsanovicU Dubrovniku je sinoć otvoren prvi Vip centar u Hrvatskoj uređen prema novom konceptu koji je, u svom estetskom i funkcionalnom smislu, potpuno prilagođen korisniku. Koristeći prepoznatljive autentične elemente pojedinih regija Hrvatske, uređenje je osmišljeno u želji da se korisnik osjeća što ugodnije te da uz bolji pregled ponude, jednostavno i brzo izabere one proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju njegovim potrebama. Vip centar u Dubrovniku prvi je u nizu centara koji će biti uređeni prema novom konceptu.
– Kako bismo se još više približili korisnicima, pomaknuli smo fizičke barijere između prodajnog osoblja i korisnika pružajući im bolji pregled ponude. Koristeći prirodne, tople i svijetle materijale uz prepoznatljive elemente regije u kojoj se nalazi pojedini Vip centar, željeli smo da se korisnik u našim centrima osjeća ugodno i opušteno. Početkom ove godine najavili smo još snažniju orijentaciju prema korisnicima te smo od tada ponudili nove tarife i opcije potpuno prilagođene individualnim potrebama pojedinaca. Pokrenuli smo program vjernosti Vip & Više te potpuno novu crowdsourcing platformu Vip Forum. Novi izgled Vip centara nastavak je naših težnji da Vip korisnicima omogućimo najbolju vrijednost za novac uz najbolje korisničko iskustvo – izjavio je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.
Poseban dio uređenja interijera Vip centra je Home zona, dnevni boravak s televizijom gdje korisnik može isprobati sve mogućnosti Vip TV televizije. U ponudi je oko 180 vrhunskih televizijskih programa koji se konstantno nadopunjuju, više od 80 radio kanala, najkvalitetnija i najopsežnija videoteka u Hrvatskoj te ostale interaktivne usluge poput Snimalice, Pauze, Propustili ste, Zakasnili ste i slično.
Niksa Dobud, Miho BoskovicNovi Vip centar u Dubrovniku posjetili su i jedan od najboljih vaterpolista svijeta Miho Bošković, kapetan vaterpolo kluba Jug Nikša Dobud te mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović, a uzvanike je zabavljao mladi dubrovački band Silente.
Povodom otvorenja centra Vipnet je Dubrovčanima ponudio vrlo atraktivne modele uređaja Samsung Galaxy Note 3 i Samsung Galaxy S4 s popustom u iznosu od 500 kuna uz paket dodatne opreme koji se sastoji od futrole, zaštitne maske uređaja i auto punjača za samo jednu kunu.

Foto: Press Scena.hr