fbpx

Elin Susan Havreberg iz Norveške pobjednica Eurofleursa!

EurofleursKatarina Prnjak s ostalim modelima stajala je mirno na postolju odjevena u antičku togu. Bila je živa lutka na kojoj je cvjetni dizajner radio Popejinu haljinu. Ove subote u Splitu je završilo Europsko prvenstvo mladih florista Eurofleurs 2013. Finalna večer bila je u Galeriji Meštrović gdje je održan Garden party i dodjela nagrada. Međunarodno profesionalno natjecanje cvjetnih dizajneraje trajalo je tri dana. U završnoj večeri Eurofleusa tema je bila Popejina haljina te izrada cvjetnog aranžmana.
eurofleurs 10Elin Susan Havreberg iz Norveške, ukupna je pobjednica Eurofleursa. Na natjecanju mladih cvjećarskih talenata, 12-orice kandidata starosti do 25 godina, drugo je mjesto pripalo Nizozemki Roxanne van Schellen, a treće Španjolcu Alexu Molini Carrillu. Bivšoj Miss Hrvatske ovo je bilo zanimljivo iskustvo.
– Bila sam živi model i jedva sam dočekala da vidim krajnji rezultat florista. Meni su radili dizajneri iz Poljske. Družili smo se cijeli dan. A za kraj natjecanja darovali su mi veliki buket cvijeća. I to mi je bilo slatko – otkrila nam je Katarina.

Foto: Cvitan Mršić