Odabrani finalisti make-up natjecanja ‘Zvjezdana prašina’
By redakcija On 3 ožu., 2017 At 02:24 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Profokus | With 0 Comments

Profokus…

Zvjezdana prašinaOcjenjivački žiri učilišta Profokus prema pristiglim je prijavama odabrao najboljih devet finalistica koje će imati priliku svoje vještine pokazati na natjecanju 10. ožujka u 14.00 sati u sklopu ‘Dana ljepote & fitnessa’ na Zagrebačkom velesajmu.
Finalistice ovogodišnjeg make-up natjecanja su: Mia Čubelić, Janja Celcer, Magdalena Turkalj, Tena Mutnjaković, Marta Šlember, Lucija Paska, Lucija Pišćević, Vanessa Pušec i Vida Zvonarek.
Odabrane su djevojke poslale najkreativnija make-up rješenja na temu ‘Zvjezdana prašina‘, koja je inspirirana magičnim nebom i filmskim spektaklom ‘Star Wars’. Među mnogobrojnim prijavama žiri je ocjenjivao tehničke vještine, kreativnost, odabir boja te povezanost s temom natjecanja, a ove su djevojke najbolje odgovorile na Profokusov izazov.
Mračna i svijetla strana sile, zvjezdana prašina i detalji protagonista kultnog filmskog spektakla samo su neki od elemenata koje finalistice moraju ukomponirati u svoj zvjezdani make-up. Za to će imati samo 45 minuta, a cijelo će se natjecanje odvijati na pozornici pred stručnim ocjenjivačkim žirijem i publikom. Uz make-up, ocjenjivat će se i cjelokupni dojam pa frizura također mora biti skladno povezana s temom.
Jedanaestu godinu zaredom, Učilište Profokus organizira make-up natjecanje za vizažiste amatere kojim želi podržati mlade nade u ostvarenju svojih snova i karijere kao profesionalnog vizažista. Sve finalistice dobit će diplomu o sudjelovanju na natjecanju, a za tri najbolje vizažistice amaterke, Profokus je uz pomoć vjernih sponzora osigurao vrlo vrijedne nagrade.
Ovogodišnji sponzori natjecanja su poznati kozmetički brandovi Kryolan, Illamasqua, Essence, Catrice, Bioderma, Art deco i Subrina Professional koji su kao i prijašnjih godina pripremili zanimljive nagrade za tri najbolja make-upa.

Foto: Profokus

comment closed