fbpx

Make-up natjecanje ‘Zvjezdana prašina’ na Danima ljepote

Profokus…

Nebo prosuto zvjezdanom prašinom i filmski spektakt ‘Star Wars’ inspiracija su za ovogodišnje izdanje make-up natjecanja u organizaciji Učiišta Profokus

Zvjezdana prašinaU sklopu ‘Dana ljepote & fitnessa‘ na Zagrebačkom velesajmu, u petak 10. ožujka 2017. godine s početkom u 14.00 sati održat će se make-up natjecanje pod nazivom ‘Zvjezdana prašina‘. Jedanaestu godinu zaredom stručni tim Učilišta Profokus osmislio je vrlo zanimljiv i zahtjevan koncept natjecanja na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola i amateri, a prijave su otvorene do 27. veljače.
Ovogodišnja tema nadahnuta je svemirskim plavetnilom i magičnim nebom posutim zvjezdanom prašinom, a kao inspiracija može poslužiti i kultni filmski spektakl ‘Star Wars’ i njegovi glavni protagonisti. Mračna i svijetla strana sile, zvijezde i magični svijet koji nas okružuje samo su neki od elementa koje natjecatelji trebaju predstaviti svojim make-upom. Stručnim tim Učilišta Profokus preporučuje korištenje šljokica, kristala i sličnih aplikatora kako bi što bolje predstavili svoju kreativnost unutar teme ‘Zvjezdana prašina’.
Zainteresirani natjecatelji mogu se prijaviti putem obrasca za prijavu s fotografijama najkasnije do 27. veljače 2017. godine, na mail adresu – uprofokus@gmail.com. Fotografije trebaju sadržavati prijedlog make-upa na modelu u skladu s ovogodišnjom temom natjecanja, te ne smiju biti kompjutorski obrađene.

Zvjezdana prašina

Prema pristiglim prijavama, stručni će žiri odabrati finaliste koji će imati priliku sudjelovati na natjecanju i predstaviti svoj zvjezdani make-up. Tehničke vještine, kreativnost, odabir boja te povezanost s temom natjecanja samo su neki od elemenata prema kojima će ocjenjivati kandidate. Rezultate prednatjecanja, kao i detaljne upute o natjecanju, finalisti će dobiti putem maila.
Više informacija o samom natjecanju, kao i obrazac te detaljne upute i savjete za make up ‘Zvjezdana prašina’ možete pogledati na službenoj stranici www.profokus.hr/zvjezdana-prasina.
Učilište Profokus već je petnaest godina lider u obrazovanju vizažista koji se bave profesionalnim šminkanjem, te je prvo takvo učilište koje je verificiralo obrazovanje za zanimanje vizažist s pravom upisa u radnu knjižicu. Organizacija make-up natjecanja samo je jedan od načina kojim nastoje potaknuti mlade vizažiste amatere u ostvarenju svojih snova.

Foto: Profokus