fbpx

Hollywood za poplavljena područja Hrvatske!

Humanitarno…

HollywoodSvjesni važnosti nastavka pomoći poplavom pogođenih područja, u Los Angelesu su se u organizaciji redatelja Predraga Antonijevića, njegove supruge Kristine Esel, koja je predsjednica južnokalifornijskog udruženja lidera u filantropiji, okupila mnoga poznata imena Hollywooda. Među njima je bio i istaknuti glumac Dennis Quaid, najpoznatiji našoj javnosti po ulozi u filmu Dan Poslije sutra. On je inače, sa svojom suprugom Kimberly i bračnim parom Sibi i Christian Bale bio prvi koji se nesebično uključio u kampanju prikupljanja pomoći Hrvatskoj, Srbiji i BiH radi saniranja posljedica poplava. Događaju su prisustvovali i Lolita Davidovich, filmski agent Charlie Ferraro, redatelj i pisac Ron Shelton, producenti Bill MacDonald, Geroge Lascu, Marcus Morton, Eric Mitchell, Nick Žuvić, Prashant Shah, Kelly i Barry Quart, producent Terminatora 4 Peter Graves, pisci Lindsay Maracotta i Dennis Manuel, zatim Chantal Dinnage, glumica Marija Karan i njezin suprug HollywoodJoel Lubin, Maja Mandžuka i Filip Živojinović, te košarkaši Marko Jarić i Saša Vujačić te brojni drugi.
Sibi i Christian Bale, Catherine Zeta-Jones, Pierce Brosnan, Ron Burkle, Ryan Cavanaugh, Jason Beckman i Jason Coleman su također, iako zbog obaveza spriječeni da osobno prisustvuju, novčano su podržali ovu akciju.
Za nepuna dva sata prikupljeno je pola milijuna kuna čime je okupljeni filmski i sportski skup poznatih Hollywoodskih lica, na čelu s Kevinom de Leoneom, predsjednikom Senata države California, koji se obratio prisutnima i pozvao sve da pomognu građanima iz poplavljenih mjesta u Hrvatskoj, Srbijii i BiH.

Foto: Press