fbpx

Ivana Radovniković završila sa snimanjem pjesama!

Novi album…

Početak 2013. godine Ivana Radovniković obilježila je izvrsnim rezultatom pjesme ‘Tako rijetko si tu’, koja je čak pet puta za redom bila na 1. mjestu nacionalne top liste HRTOP40. Uspjeh pjesme, koju potpisuje zajedno sa Stjepanom Markovićem, svrstao ju je među naše najemitiranije izvođače.
Ivana Radovniković– Veselim se Novoj godini jer ću konačno imati priliku predstaviti nešto na čemu sam radila posljednje dvije godine. Veselim me spoznaja da je publika odlično prihvatila ove pjesme koje sam do sada pustila u eter, jer ovo što sam sačuvala za album je tek najbolje što dolazi. Jako dugo sam pisala tekstove za ove pjesme, razmišljala o glazbi, zajedno sa producentom radila na aranžmanima i nakon svega osjećam da je to zaista album kakav najbolje opisuje mene i ono što volim. Ovo je moj treći studijski album i sve više i više osjećam da sam na dobrom putu. – rekla je Ivana Radovniković.
Ivana je sretna s koliko podrške dobija od strane svoje publike te je zbog toga tijekom cijele godine marljivo radila u studiju na novim pjesmama. Ovog ljeta, u suradnji sa Ivanom Dečakom iz grupe Vatra, predstavila je novu pjesmu ‘Traje noć’, za koju je snimila zanimljiv spot u režiji Filipa Dizdara.
I ta je pjesma, baš kao i prethodna, postigla veliki uspjeh u eteru radio postaja i kod Ivanine publike, te je tako postaja jedna od najemitiranijih pjesama ljetnih mjeseci.
Ovih dana Ivana je završila sa snimanjem svih pjesama za album. Album sadrži deset pjesama, a od toga su javnosti već predstavljene – ‘Danas igraš sam’, ‘Tako rijetko si tu’ i ‘Traje noć’.
Zanimljiva suradnja kao sljedeći singl…
Na albumu se nalazi i jedna vrlo zanimljiva suradnja, ali za sada ne smijemo previše otkrivati, osim da se radi o pjesmi koja će biti sljedeći singl.
O pjesmi koja će i službeno najaviti izlazak albuma, koji se u prodaji, u izdanju Dallas recordsa očekuje početkom veljače.

Foto: Press Scena.hr