Miss Supranational: Misice se pripremaju za finale i uživaju u ukusnoj hrani
By redakcija On 2 lip., 2017 At 01:28 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Doputovale u Zagreb…

U Zagrebu se pripremaju za finalni izbor, a završne pripreme će biti u hotelu Luna Island gdje se 7. lipnja održava finalni izbor Miss Supranational Hrvatske

Miss SupranationalFinalistice Miss Supranational iz cijele Hrvatske, njih 19, jučer su doputovale u Zagreb. Smjestile su se u hotel Holiday gdje će boraviti sve do odlaska u Novalju na otok Pag. U Zagrebu se pripremaju za finalni izbor, a završne pripreme imat će u hotelu Luna Island na Pagu gdje se 7. lipnja održava i finalni izbor Miss Supranational Hrvatske. Nakon puta, finalistice su uživale u ukusnoj hrani restorana Gladne oči, a zatim su isprobale večernje haljine butika Fabijana u kojima će prošetati na finalnom izboru.

Miss Supranational

Miss Supranational

Miss SupranationalDanas će se finalistice izbora opustiti na partyju u zagrebačkom restoranu Mostovi. Za udoban prijevoz djevojaka brine se službeni autoprijevoznik izbora Miss Supranational Hrvatske, autobusi Vincek. Podsjetimo, voditelji finalnog izbora su Hana Tabaković, Ana Batarelo, Davor Garić i Vjekoslava Bach. Važno je naglasiti da make up tim vodi poznata vizažistica Miss Supranational Hrvatske Francesca Kajfež, kći Lade Szabo Kajfež. Vlasnice licence Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić kažu da će goste izbora zabavljati vrsni glazbenici, a među njima su Željko Bebek i bend Barabe.

Foto: Press – Tomislav Beroš

comment closed