fbpx

Kim Kosanović nije zločesta cura, ali joj dobro stoji Elfs!

Kim KosanovićOve je godine Kim Kosanović pobijedila na svjetskom finalnom izboru ‘Look of The Year’ na Siciliji te tako postala najzanimljivije novo lice na modnim pistama. Snimila je intrigantnu kampanju za modni dvojac ELFS. Kim je  u kampanji zločesta djevojka koja je završila na naslovnica svih tabloida.
– Na snimanju ELFS kampanje atmosfera je bila opuštena, svi smo se i zabavili osim što smo napravili i jako dobar posao.  Osjećala sam se odlično jer ekipa s kojom sam radila maksimalno mi je pomogla tako što je stvorila veselu atmosferu, ali i radnu atmosferu – ispričala nam je Kim. Ona obožava njihove kreacije jer svaku ELFS djevojku ili dečka istakne u masi ljudi.
– A njihove revije su zabavne kako za modele koje ih nose tako i za gledatelje i sve one koji na bilo koji način sudjeluju u njihovoj modnoj priči – dodaje Kim. Manekenka nam je otkrila da se odijeva prema raspoloženju.
Kim Kosanović– Prolazim kroz razne modne faze pa sam ovog ljeta obožavala neonske i žarke boje, a sada dolaskom hladnijih dana više sam u tamnijim i smirenijim kombinacijama – objasnila je. Na Cro-A-Porteru je nosila reviju za modni dvojac.
– Cro-A-Porteru se svake sezone veselim jednako kao i prve, ako ne i više. To je razdoblje kad svi od modela, vizažista, frizera, dizajnera do ljudi koji rade na organizaciji samog događaja sudjeluju u stvaranju trendova za nadolazeću sezonu. Ono što volim kod Cro-A- Portera je to što  se svi međusobno družimo i bolje upoznajemo – istaknula je Kim iz modne agencije Talia.