fbpx

U petoj epizodi showa pobijedila Ana Gruica

Show…

Ana Gruica vješto dočarala dvije splitske legende – Borisa Dvornika i Olivera Dragojevića

Ana GruicaAnu Gruicu u petoj epizodi dopala je hologramska izvedba pa smo tako vidjeli legendarni duet Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika. Ana se na pozornici pojavila kao Boris dok smo ju hologramskim prikazom gledali u liku Olivera. Obje transformacije oduševile su žiri pa je Ana odnijela i svoju prvu pobjedu u showu.
– Olivera si sjajno skinula, jedan mladi, vitki Oliver, moram priznati da je sad puno zgodniji. Što se tiče Dvornika, Dvornik je došao s jednim gardom, ja bih mu to još malo stavila ramena, ali inače sve je savršeno – Ana Gruicaporučila joj je Sandra dok je Tomo bio fasciniran maskom te je izjavio kako je ovaj nastup s pjesmom ‘Nadalina’ za njega bio povratak u djetinjstvo. Gostujuća članica žirija, Lana Jurčević, kazala je kako Anu uopće ne vidi, dok je Goran komentirao:
– Toliko je bilo dobro da se ja ne bih usudio komentirati malu jednu razliku u prvom Oliverovom pjevanju i u drugom i trećem.
Iduću nedjelju gledatelje očekuju nove, uzbudljive transformacije. Bojana Jambrošića vidjet ćemo u liku pjevača sastava Kool & The Gang, a Miu Anočić Valnetić kao Bizzu iz Bolesne braće. Nives Clezijus će zarepati kao Coolio, a Daniel Bilić transformirat će se u Johna Travoltu i zaplesati na hit iz filma Pakleni šund. Dalibor Petko utjelovit će Moryja Kantéa, Mario Roth postat će Maja Šuput. Ana Gruica postat će Tajči, a Ivana Mišerić postaje Britney Spears.

Foto: Press