Tina Katanić prelijepa i bez šminke!

Uvijek lijepa…

Tina je ljepotom, osmijehom i šarmom osvojila simpatije publike u showu ‘Zvijezde pjevaju’

Tina KatanićTina Katanić spremna je za finalnu večer HRT-ovog showa ‘Zvijezde pjevaju‘. A kako bi nastup bio potpun, Tina je jučer posjetila zagrebački frizerski salon ‘Marcela gdje je osvježila boju kose. Lijepu voditeljicu fotografirali su u salonu u opuštenom izdanju, a fotografija pokazuje da je Tina prelijepa i bez trunke šminke na licu. Tina je ljepotom, osmijehom i šarmom osvojila simpatije publike u showu ‘ Zvijezde pjevaju’.
– Za mene je nastup u showu prava čarolija, moji dragi ljudi koji me gledaju, naša druženja u garderobi i općenito ta atmosfera koja vlada u studiju i izvan studija. Ponekad mi se sve to čini i nestvarno – rekla je nedavno u ekskluzivnom intervjuu za portal Scena.hr. Marko Tolja je u showu njezin mentor. Tina mladog glazbenika jako hvali, a žiri showa stalno ističe kako na pozornici djeluju kao fantastičan par.
Tina Katanić– Svaki njegov savjet ili kritika je vrlo konstruktivan i slušam jer ga prvenstveno jako poštujem. Zato me nije do sada ni ukorio, a mi se svi ionako nagradimo nakon emisije da se lijepo zabavimo. Marko je realan, ne hvali me kad ne treba, a ja uvijek volim zadržati smisao za humor – kazala je Tina.

Foto: Privatni album