fbpx

Zvijezde spremne za finale showa!

Zvijezde pjevaju…

Ivica Pucar, Tina Katanić i Petra Dugandžić sa svojim mentorima vježbaju  više nego ikad

Troje finalista sedme sezone HRT-ova showa ‘Zvijezde pjevaju‘ u posljednjim su pripremama za subotnji nastup nakon kojega će jedan par ponijeti titulu pobjednika sezone. Ivica Pucar, Tina Katanić i Petra Dugandžić sa svojim mentorima vježbaju  više nego ikad, svjesni kako će o pobjedniku odlučivati niz faktora.

U posljednjoj emisiji parovi će ponovno otpjevati po dvije njihove najuspjelije interpretacije, jednu laganijeg i jednu brzog ritma. Žiri i gledatelji tada će presuditi  koja su dva para bila najbolja. Nakon što jedan par napusti natjecanje, dva će superfinalista još jednom izvedbom pokušati izboriti pobjedu.

Ivica PucarIvica Pucar otkrio nam je kako se on i Maja Vučić za zadnju dionicu spremaju punom parom.
– Odlučili smo se za soul i baladu, ima dosta posla na pripremama, a čeka nas i jedna zajednička proba. Očekivanja? To što smo ušli u finale već je iznad svih očekivanja. Dojmovi su sjajni, kako je show odmicao bilo je sve lakše i zabavnije. Emisija će mi sigurno nedostajati nakon ove subote – rekao je Ivica.

Tina Katanić, zvijezdeTina Katanić i Marko Tolja pjevaju pop i swing.
– Imamo dosta posla u ovim posljednjim pripremama, no sve ide lagano i ležerno. Družimo se da ostalim finalistima i atmosfera je sjajna. Mislim da smo već sada svi mi pobjednici u našim srcima. Veliki je uspjeh doći do finala. Zahvaljujem svima koji su glasali, znam da mnogima u ovim vremenima krize to nije lako, no ipak su to učinili i svima im zahvaljujem. Sretna sam ako sam uspjela razveseliti i rasplesati naše gledatelje i publiku, to je ono što najviše ispunjava i mene i Marka – rekla je Tina.

ErvinPetra Dugandžić i Ervin Baučić publiku i žiri pokušat će osvojiti musicalom i swingom.
– Zadnje su pripreme prilično užurbane jer imamo dvije pjesme plus još jednu ukoliko uđemo u super finale, dakle dosta je posla, već smo i pomalo umorni ali držimo se i vježbamo. Svejedno mi je tko će pobijediti, bit ću sretna tko god da pobijedi. Svi smo se već zbližili i sjajna smo ekipa. Show će mi sigurno nedostajati i kada sve završi još ću dugo sređivati dojmove – kazala je Petra.

Koji će par biti najbolji doznajte već ove subote 3. svibnja na HRT 1 iza 20 sati!

Foto: Press