fbpx

Filip Juričić i Opća opasnost u Nedjeljom lagano!

HRT…

Opća opasnost glazbena poslastica

Filip JuričićU studio ‘Nedjeljom lagano‘ Dušku Ćurliću i Uršuli Tolj u goste dolazi sjajni strijelac prvaka Hrvatske, Dinamova zvijezda Duje Čop. Nakon sporta, prelazimo na zabavne teme. Filip Juričić i Jasna Palić Picukarić uživo će u studiju razgovarati s Duškom i Uršulom o novoj predstavi kazališta Komedija ‘Dobri čovjek iz Sečuana’ Bertolta Brechta.
Ovog mjeseca Treći program Hrvatskog radija slavi pedeset godina postojanja te će o pet desetljeća javnog djelovanja i podupiranja nacionalne kulture govoriti urednica kanala Rajka Rusan i dugogodišnja suradnica, autorica i voditeljica Jana Haluza.
– Nedjeljom lagano donosi i reportaže s priprema nogometne reprezentacije kroz intervju s izbornikom Nikom Kovačem, o natjecanju Cibone i Cedevite u ABA ligi, a nastavlja se i serijal o legendama svjetskog nogometa te će biti prikazana priča o najnovijem filmskom hitu ‘Spider-Man 2 – najavili su urednici Aleksandar Kostadinov i Stjepan Balog.
Za glazbeni ugođaj pobrinut će se dobro poznati glazbeni sastav Opća opasnost. Ovi sjajni rokeri za goste u studiju i gledatelje HTV-a izvest će ekskluzivni glazbeni nastup uživo, a na kraju emisije također uživo svirat će vam jedan od najboljih domaćih gitarista Damir Halilić Hal.
Zato, ne propustite ovotjedno izdanje emisije ‘Nedjeljom lagano’ 27. travnja na Drugom programu HTV-a u 16 sati.

Foto: Press