Tomislav kleknuo pred Barbaru – je li izrekla sudbonosno ‘da’?
Piše: redakcija On 12 stu., 2016 At 03:46 PM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Show…

Tomislav je odlučio – danas je dan D, danas prosi Barbaru!

Tomislav– Ona ima to srce, tu dušu, to je žena koju treba nositi kao kap vode na dlanu! Kad je ona blizu mene, ja mogu sve! Ovo je nešto najjače i najljepše što mi se događa! – rekao je Tomislav i slikovito opisao svoju ljubav prema Barbari.
Na Farmi se upravo događaju stvari koje bi na emotivnom planu nekome mogle potpuno promijeniti život. Tomislav je odlučio – danas je dan D, danas prosi Barbaru!
– To je kao ono kada svećenik ili časna sestra dobije poziv od Boga da se zarede. Tako je i tu došlo, pec klik i eto. Ne mogu to objasnit riječima. To sam samo osjetio u sebi.“
TomislavZaručnički prsten, kojeg je naručio po Dušanu, stigao je na farmu. Kako bi učinio atmosferu što intimnijom, Tomislav je otjerao sve farmere s Nove farme i pozvao Barbaru koja nije ni slutila što ju očekuje.
– Falila si mi u ovih pet minuta. Shvatio sam da mi fališ svaki dan sve više i više. Jako te volim – krenuo je Tomislav sa svojim uvodnim govorom, a zatim se spustio na koljena i postavio joj sudbonosno pitanje:
– Molit ću te da mi kažeš iskreno, da mi se zakuneš u vječnu ljubav do kraja života!
Je li Barbara pristala na Tomislavovu prošnju ili ne? Hoće li Tomislavu ovo biti najsretniji dan ili će njegovo srce Barbara slomiti odbijanjem? Nikako ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme od 20.15 sati na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed