U trgovinama Högl fenomenalni minusi na cijene!
By redakcija On 23 sij., 2014 At 04:39 PM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Nova kolekcija…

HöglDok metereolozi najavljuju dolazak prave pravcate zime sa snijegom i temperaturama u minusu, Högl je u svojim tgovinama u Ilici 12 i Westgateu već stavio fenomenalne minuse na cijene aktualne zimske kolekcije. No, to nije jedini razlog zbog kojeg biste obavezno trebali posjetiti trgovine Högl.
Nova kolekcija za proljeće-ljeto pristiže i zauzima svoje mjesto na policama mameći uzdahe svojim profinjenim dizajnom, trendovskim bojama i vrhunskim materijalima. Uspješna suradnja s proslavljenim njemačkim dizajnerom Guidom Mariom Kretschmerom se nastavlja, a fantastičan rezultat te simbioze vidi se u prvim komadima koji su Höglstigli u trgovine – elegantne salonke od brušene kože dobile su atraktivne kožnate potpetice i izgledaju naprosto neodoljivo!
Ako ste voljeli udobne i moderne Högl tenisice iz kolekcije jesen-zima u ove nove modele za nadolazeću sezonu zasigurno ćete se zaljubiti na prvi pogled – majušne zvjezdice i detalji u trendovskoj bijeloj metalik boji samo su dio privlačne vanjštine koja će vas osvojiti.

Foto: Press Scena.hr

comment closed