fbpx

Centar grada Zagreba u znaku Högl Shoe Fashion!

Mila Elegovic Sanja Faber– Ono na što su osobito ponosni u Höglu je činjenica da cipele svojim dizajnom osvajaju sve generacije pa se nerijetko u trgovinama zateknu u zajedničkoj kupnji majke i kćeri pa čak i bake s unukama – rekla je u govoru dobrodošlice voditeljica Högl Shoe Fashiona za Hrvatsku Sanja Faber.
U ekskluzivnoj trgovini u Ilici 12, Högl Shoe Fashion je svoje drage goste na trenutak preselio u egzotičnu Afriku. Na predstavljanju aktualne kolekcije nastupio je majstor na udaraljkama Krešimir Oreški, manekenke modne agencije Talia su uz cipele Högl nosile kolekciju Martine Felje, a voditeljica programa je bila šarmantna Mila Elegović.

Hogl

Iva Kontek, Martina Felja, Maja Kuljiš

‘Högl Shoe Fashion’ u Hrvatskoj je prisutan već tri godine i odlično je prihvaćen, a dokaz tomu je sve veći broj vjernih kupaca koji se iz sezone i sezonu vraćaju. Ni ove sezone Hogl neće razočarati – ponovno oduševljava. Na reviji mogao se vidjeti samo dio bogate ponude jesenskih i zimskih modela cipela, čizama…
Osim fenomenalne limitirane kolekcije koju je dizajnirao Guido Maria Kretschmer na reviji su predstavljene cipele i čizme iz bogate ponude za sezonu jesen/zima. Ono što cipele Högl čini posebnima je kakvoća materijala i vrhunska izrada te niz inovacija kojima ovaj poznati austrijski brend oduševljava svoje kupce. Sve cipele Högl imaju Softline – meko gazište koje je postignuto umetanjem strukturiranog spužvastog sloja u prednjem dijelu, a lagani, fleksibilni potplati omogućuju ugodan i mekan hod te fantastičan osjećaj ugode pri svakom koraku.

Fotografije: Igor Šeler