Boris Novković: Ljubav između Ive i mene završila je
Piše: Gordana Malašić Lazić On 2 ruj., 2015 At 01:36 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Kraj ljubavi slikarice i glazbenika…

Hvala za ljubav: Boris Novković i Iva Višošević bili su u vezi tri godine. Glazbenik je na Facebooku svojim obožavateljima otkrio da više nisu zajedno

Boris Novković, Iva Višošević– Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu odlučio sam ovim putem dati zvaničnu prvu i zadnju izjavu na tu temu. Ljubav između Ive i mene završila je. Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički , ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama , oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put . Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji , da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila , za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za riječ koja nosi esenciju svega  – objavio je Boris Novković na Facebooku. Glazbenik je bio tri godine u vezi sa slikaricom Ivom Višošević. U listopadu prošle godine Boris je bio na otvorenju njezine izložbe u Zagrebu.
– Slikarstvo je neodvojivi dio nje i njezino slikarstvo mi se dopalo na prvu – rekao je tada Boris. A Iva je naglasila da joj je Boris velika podrška te otkrila da je napravila njegov portret. Glazbenik iz bivšeg braka ima dvoje djece.

Foto: Prisk

comment closed