fbpx

Završila raskošna čarolija – Advent na Gradini

Advent na Gradini

Završeno je peto izdanje Advent na Gradini koji je ponovo očarao posjetitelje koji su u proteklom razdoblju mogli uživati u raskošnoj čaroliji božićnih lampica postavljenih na svakom kutku Trsatske gradine.

Advent na Gradini

Kao i prijašnjih godina cijela Trsatska gradina bila je zamotana u 11 kilometara lampica, a posjetitelji su mogli uživati u jedinstvenom prizoru svjetlucave Votivne kruna visine preko 5 metara, 12 metara visokoj Rimskoj kuli ogrnutoj u lampice, u unikatnim božićnim jaslicama te spilji Djeda mraza.

Na ukupno pet adventskih kućica posjetitelji su mogli degustirati razne delicije, a u programima su uživali oni najmlađi, pogotovo na Dječjem dočeku Nove godine i druženjima s Djedom Mrazom, ali i oni stariji uz različite glazbene programe.

Vedran Babić iz organizacije Advent na Gradini izjavio je:

– Iza nas je peto izdanje Adventa na Gradini koje zbog trenutne epidemiološke situacije nismo mogli organizirati u onoj mjeri u kojoj smo željeli i kako je to bilo prijašnjih godina.

Zahvaljujem svim partnerima koji su podržali projekt te vjerujem kako ćemo iduće godine advent organizirati u svom punom obimu uključujući park u okruženju Trsatske gradine s klizalištem, a u planu za iduću godinu je i organizacija novih vrlo atraktivnih sadržaja koji će vjerujem, ponovo očarati sve naše posjetitelje!

Foto: Press Advent na Gradini – Ivor Mažar