fbpx

Čitateljima portala Scena.hr poznati čestitali Božić!

Božićna čestitka…

“Svima koji prate portal Scena.hr puno sreće, zdravlja, veselja i sve ono što bi si oni mogli poželjeti”

BožićČitateljima portala Scena.hr glumac Goran Grgić, glazbenik Massimo Savić, glumica Ana Gruica, pisac Hrvoje Šalković, umjetnik Jurica Popović i dizajnerica Matija Vuica čestitali su Božić te im zaželjeli puno zdravlja i ljubavi.
– Drago mi je da mogu na ovaj način zaželjeti svima koji prate portal Scena.hr sreću, zdravlje, veselje i sve ono što bi si oni mogli poželjeti. Pokušajmo ove blagdanske dane obilježiti obiteljskim druženjem, darivanjem dobre volje i pozivom onima koji bi se tome najviše razveselili. Uz sve to, sami sebi dajmo mira i vremena da uvidimo kako imamo razloga biti sretni i koliko nas božićni dani čine boljima. Pokušajmo blagost tih posvećenih dana prenijeti na cijelu godinu. Svima želim čestit i blagoslovljen Božić – poručio je glumac Goran Grgić. Dobrim željama pridružio se i legendarni glazbenik Massimo Savić.
– Čestit vam Božić i nadam se da će dolaskom 2016. godine napokon krenuti malo sreće za nas u ovim prostorima. Dodajem tome ljubav i zdravlja, kako bi ova čestitka bila potpuna, jer vjerujem da su ova tri sastojka sve što nam treba – zaželio je Massimo.
– Bilo je lijepih Božića, ali niti jedan se ne može mjeriti s ovim, i s licem našeg sina kad je po prvi put ugledao okićen bor. Tek Božić s obitelji je onaj pravi Božić. Sretan vam bio Božić od srca – čestitali Jurica Popović, Matija Vuicasu čitateljima portala Scena.hr glumica Ana Gruica i poznati pisac Hrvoje Šalković, koji su krajem kolovoza postali roditelji. Umjetnik Jurica Popović prisjetio se i onih ljudi koji su sami.
– Želim svim ljudima Božić s osmjehom, koji će biti rezultat njihovog unutarnjeg stanja. Svima onima koji su sami, posvećujem našu pjesmu ‘Na Božić nitko nije sam’ – kazao je Jurica. Sretan Božić poželjela je i ugledna dizajnerica Matija Vuica:
– Svim čitateljima portala Scena.hr želim sretan i blagoslovljen Božić i da im svaki dan bude neka nova uzbudljiva i radosna scena.

Foto: Ilustracija Scena.hr, Prisk, Press
Video: [vsw id=”GndYi3pwogM” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]