fbpx

Danijela Martinović: Iznenađenje za fanove!

Zimska pozitiva…

Prelijepa Danijela Martinović s prvim danima siječnja fanovima diljem regije šalje pozitivnu energiju i najavljuje glazbeno iznenađenje za fanove u tjednima koji su pred nama. Nakon božićno – novogodišnjih blagdana i nastupa zadržala je dobru formu i prepoznatljivu pozitivnu energiju.
Danijela– Božićni blagdani su mi inače najljepši dani u godini. Sve je svečano, toplo, lijepo i puno ljubavi a tako je u našoj obitelji bilo i ove godine. Nakon novogodišnje noći koja je prošla pjevajući, nastavljamo s puno radnog elana u novoj 2014. godini. Na sreću, nemam problema s blagdanskim prejedanjem jer je moja tajna umjerenost pa nema potrebe za radiklanim potezima, iako sam uvela koji dan posta na vodi s par kapi limuna – rekla je Danijela.
Tmurni i depresivni dani siječnja za Danijelu ne postoje, a svaki novi dan gleda s optimizmom i dodaje:
– Obožavam zimska jutra u izmaglici, zamrznutu rijeku, miris prvog snijega i tišinu duboke šume. U meni se budi energija i veselim se što ću uskoro s Vama podijeliti novu pjesmu. Uzbuđena sam kao dijete i to je najveća radost kreiranja i stvaranja. Svima želim zdravlja u Novoj, a sebi hrabrosti da slijedim svoje srce, da u ova luda vremena ne zaboravim da je osmijeh moja jedina, prava osobna iskaznica – dodaje Danijela.
Glazbeni tim Danijele Martinović priprema pravu glazbenu poslasticu za fanove koja je najavljena u tjednima koji dolaze.

Foto: Press Scena.hr