fbpx

ELFS-i su iznenadili Maju Šuput, gesta ju dirnula do suza

Nova kampanja…

Otkriven misterij odbrojavanja sata na Trgu bana Jelačića: Pjevačica se jako iznenadila

ELFSMaja Šuput se budi u hotelskoj sobi prepunoj lijepih mladića i djevojaka ‘razodjevenih’ u najnoviju kolekciju ELFS odjevnih predmeta.
Sat na Trgu bana Josipa Jelačića odbrojavao je sekunde do trenutka kad će nova kampanja ELFS-a biti prikazana javnosti. Mnogi građani pitali su se što se to odbrojava, a samo su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica znali o čemu se radi. Dizajnerski dvojac je pred televizijskim kamerama Maji priredio pravo iznenađenje. Naime, Maja nije znala da će kampanja ELFS-a osvanuti na displeju s njom u glavnoj ulozi na Trgu bana Jelačića. A njihova gesta je lijepu pjevačicu dirnula do suza. Dizajneri su objasnili smisao kampanje.
ELFS– Žena treba biti opuštena u svom tijelu. Nije dobro doživljavati sebe i modu preozbiljno i izražavati svoj stav kroz odijevanje već se modom poigravati te svakodnevno u sebi otkrivati novu osobu – rekli su Aleksandar i Ivan. Nakon modnog događanja koji je promijenilo pojam modne revije, ELFS –i su donijeli novu modnu poslasticu – foto kampanju. Na ovoj je priči radio modni tim od ukupno trideset osoba, a snimljen je u spotu s novim zaštitnim licem brenda ELFS, pjevačicom Majom Šuput. U ovom neuobičajenom projektu režiser preuzima ulogu fotografa te upravo zbog toga postiže dojam nevjerojatne povezanosti videa i fotografija.

Foto: Vanja Vascarac

Modeli: Maja Šuput, Ema, Katarina, Kim, Lana, Luna, Mia, Nikolina za Talia Models i Anton, Nikola, Sandy, Ugo za AK Models Management

Make up: Simona Antonović