fbpx

Elizabeta Gojan o povratku na HRT za Scenu

Vjerovala je u pobjedu…

Zanimljivo je da su mi čestitali i potpisnici peticije protiv mene, kazala je Gojan te dodaje da je za nju to najveća pobjeda

Elizabeta Gojan– O mrtvima sve najbolje, a za mene je Goran Radman bio mrtav one sekunde kad mi je napravio to što je napravio – komentirala je Elizabeta Gojan smjenu Radmana s mjesta ravnatelja HRT-a za portal Scena.hr. Poznata novinarka osvrnula se i na razloge njegove smjene.
– Ne osjećam nikakvo posebno uživanje. On je otišao jer očito nije nešto dobro napravio, a nije dobro napravio jer je srozao program na manju gledanost i njegove izjave da televizija dobro zarađuje su neistinite što će se dokazati – naglasila je Gojan.
Na današnjem otvorenju trgovine Foch u centru Zagreba, Elizabeta je za portal Scena.hr progovorila i o svom povratku na HRT.
– Bila sam sigurna da ću se vratiti na HRT – rekla je Elizabeta kojoj je lani bivši ravnatelj HRT – a Radman dao otkaz zbog ‘verbalnog delikta’ ili kršenja etičkog kodeksa i ugovora o radu istupanjem u javnosti bez dozvole uprave. Međutim, početkom ove godine Općinski radni sud u Zagrebu otkaz je proglasio nezakonitim i Elizabeta je vraćena na posao.
Kaže kako je vjerovala da će dobiti spor.
– Našla sam se na cesti s dvoje djece i bez lipe. Da nisam vjerovala u to da ću se vratiti i da ću pobijediti, valjda ne bih preživjela – ističe Elizabeta. Kolege su njezin povratak na HRT radosno dočekali.
– Zanimljivo je da su mi čestitali i potpisnici peticije protiv mene – kazala je Gojan te dodaje da je za nju to najveća pobjeda.

Piše: AD
Foto: Press – arhiva