Iris Cekuš i Marko Mrkić novi voditeljski par

In magazin…

Prvu emisiju Iris Cekuš i Marko Mrkić vodit će 8. studenog

Marko Mrkić, Iris CekušU voditeljske vode ulaze Marko Mrkić, karizmatični i duhoviti plesač kojeg je publika upoznala u hit zabavnom showu ‘Ples sa zvijezdama’ i model Iris Cekuš. Marko i Iris kao voditeljski par vodit će lifestyle emisiju IN magazin petkom, dok ćemo u ostalim danima u voditeljskim ulogama i dalje vidjeti Renatu Končić Mineu ili Miu Kovačić. Prvu emisiju Marko i Iris vodit će 8. studenog.
– Nakon 15 godina u modelingu dobila sam priliku probati nešto novo što mi se sviđa i odlučila sam iskušati samu sebe i na tom području. Veselim se novom iskustvu koje mi voditeljski posao donosi. Ekipa na Novoj TV mi se svidjela na prvu i to je također bio jedan od razloga radi kojih sam se odlučila upustiti u novu avanturu. Moj posao modela s internacionalnom karijerom ću i dalje obavljati, i dalje putujem skoro svaki tjedan, ali sigurna sam da ću s dobrom ekipom koju imam na Novoj TV uspješno uskladiti svoj dosta gust raspored – rekla je Iris Cekuš.
– Iako sam mislio da će mi vođenje plesne škole i tečajeva biti jedina ljubav, voditeljski posao na Novoj TV mi se čini kao nešto što bi opasno moglo konkurirati. Poslovi su vrlo slični, uglavnom ja nešto brbljam, ali na telki me bar možete stišati, a to je privilegija koju moji učenici nemaju – izjavio je Marko Mrkić.

Foto: Press