fbpx

Ekskluzivno: Jelena Leko: Odlazim živjeti u Dubai!

Ekskluzivno…

Jelena želi ostvariti svoje poslovne ideje te kaže da je Hrvatska postala premala za nju

Jelena Leko– Nakon putovanja i boravka u Los Angelesu, koji mi je ostao u predivnom sjećanju te povratka u stvarnost, shvatila sam koliko je u mojoj trenutnoj životnoj fazi Hrvatska premala za mene. Ovih dana spremam se oprostiti od svojih najbližih i krenuti u Dubai – otkrila je sestra nogometaša Jerka Leke ekskluzivno za portal Scena.hr. Jelena Leko tamo planira ostvariti poslovne planove i snove.
Jelena Leko– Za svaki napredak je potrebna neka vrsta promjene, pa zato ja i ne mogu stajati na jednom mjestu. Želim se usavršavati u ekonomiji i nekim svojim poslovnim idejama. Uz to, želim ohrabriti ljude da ustraju u  svojim ciljevima te da se ne plaše novih izazova. Možemo izabrati i krenuti putem uspjeha ili nastaviti ići putem prosječnosti koji nam je svima nametnut – zato jer je lakši – naglasila je lijepa Jelena. Njezini roditelji te brat podržavaju Jeleninu odluku da započne životu u Dubaiju.
– Blagoslovljena sam divnim roditeljima koji podržavaju svaku moju odluku te bratom Jerkom uz kojeg sam imala priliku i doživjeti život u raznim državama zadnjih deset godina – rekla je Jelena.

Foto: Jelena Leko priv. album