Koncert za život za Zakladu Ana Rukavina
By redakcija On 22 ožu., 2018 At 04:30 PM | Categorized As LifeStyle, Naslovnica, Tech, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Koncert za život za Zakladu Ana Rukavina će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba

Koncert za život– Veselimo se vidjeti Vas i ove godine da zajedno slavimo život i na jedinstveni način pridonesemo zajedničkom cilju – mi to činimo glazbom, a Vi to možete kupnjom ulaznice za Koncert za život kojim izravno podržavate rad Zaklade Ana Rukavina – poručuju organizatori.
Zagrebačka filharmonija i ove će godine održati tradicionalni, deveti po redu, Koncert za život za Zakladu Ana Rukavina u četvrtak, 29. ožujka 2018. godine s početkom u 19.30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Ove će godine koncert svojim nastupom uveličati svjetski poznati flautist Emmanuel Pahud pod ravnanjem šefa dirigenta Davida Danzmayra, a život će se slaviti uz čuvena djela iz majstorskih pera Mozarta, Čajkovskog, Pistona i Reineckea. Emmanuel Pahud prva je flauta čuvene Berlinske filharmonije, a ovaj markantni i odmjereni flautist dosad je snimio više od 24 albuma za najprestižniju izdavačku kuću Warner classics. Ovaj fantastični Švicarac svira ručno rađenu flautu od 14-karatnog zlata, a glazba je njegova životna filozofija.
Svi koji žele uživati u raskošnoj glazbenoj večeri i održati sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja te njima u čast proslaviti život, ulaznice po cijeni od 80.00 kuna mogu kupiti na blagajni Zagrebačke filharmonije ili online na ulaznice.hr.
Koncert će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Foto: Press

comment closed