fbpx

Luka Nižetić i Nataša Janjić u ljubavnom zanosu

Kad tuga umiri proljeće…

Video…

Luka Nižetić i Nataša Janjić

Luka Nižetić i Nataša Janjić– Imam osjećaj da Luka za svaku svoju posebnu pjesmu vidi mene u priči. Nas dvoje se odlično slažemo, imamo neko svoje interno razumijevanje i volimo igrati dramatičan glumački par u toj igranoj formi koja je za nas poput kratkog filma. ‘Kad tuga umiri proljeće’ predivna je pjesma, raskošna i vrlo emotivna.’ – rekla je Nataša Janjić.
Luka Nižetić nam donosi novi singl, pjesmu pod imenom ‘Kad tuga umiri proljeće’ koju autorski potpisuje Aljoša Šerić. Ovo nije prvi put da su njih dvojica udružili snage, a o svemu tome Luka govori:
Luka Nižetić i Nataša Janjić– Volim Aljošinu introspekciju, njegove slikovite tekstove i ljepotu melodije. Ne komuniciramo na svakodnevnoj bazi, ali kad se nađemo i popijemo koju otvorimo si dušu i upustimo u cjelonoćni razgovor koji nas je evo već drugi put doveo do suradnje. Prvi put se dogodilo ‘Obećanje’, a slično sam reagirao i na ovu najnoviju gdje mi je bilo dovoljno čuti par početnih taktova da bih se prepoznao u pjesmi.
Tako su se zvijezde ponovno posložile i ovaj nespojivi dvojac doveli na isto glazbeno crtovlje o čemu je rekao po koju i sam autor:
– Ponekad mi se dogodi pjesma koja grca u balkanskoj tuzi, konkretno ova u slavonskoj. Luka kuži taj senzibilitet i iznio je pjesmu točno onako kako treba, kužimo se nas dvojica i siguran sam da ovo nije zadnja suradnja.’
Ono što je također sigurno je da će ova sjetna, melankolična, duboka pjesma koja prodire do najdubljih emocija vrlo brzo privući pažnju širokog kruga slušatelja. Možda je tome i razlog što nam je Luka donosi u dvostrukom aranžmanskom pakiranju.
Naime, svoju novu baladu u ritmu valcera istovremeno će predstaviti u puhačkoj verziji iza koje stoji aranžer i producent David Vurdelja – Babydooks, te u tamburaškoj gdje je ugostio tamburaški sastav ‘Tamburaši za dušu’.
U spotu je glavna uloga pripala Nataši Janjić koju s Lukom veže dugogodišnje prijateljstvo, a kako joj je ovo već drugi put da se pojavljuje u njegovom video broju već se šali da moraju odraditi još jedan kako bi kompletirali trilogiju.

Foto: Promo

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=1t3sbelrCAI[/embedyt]