Brojni poznati na terasi Arheološkog muzeja; Edita Misirić, Hrvoje Šalković…
By redakcija On 21 tra., 2019 At 07:17 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Poznata lica tulumarila na preuređenoj terasi Arheološkog muzeja

Edita MisirićBrojna lica s malih ekrana četvrtak navečer odlučila su provesti u samom središtu Zagreba, točnije na otvorenju preuređene terase restorana Brewbites koja se nalazi u dvorištu Arheološkog muzeja.
Na otvorenju se pojavila i Edita Misirić koja je trenutno na porodiljnom i zbog majčinskih obaveza rijetko izlazi u javnost, a svi su odmah primijetili kako izgleda fantastično i ima odličnu figuru. Lijepa Edita na ovom se događaju pojavila s Antonijom Mandić i Anom Miščević koje također nisu propustile uživati na najljepšoj terasi u gradu.
Edita MisirićNešto kasnije pridružila im se i Anja Alavanja koja je stigla sa Sanjom Čeliković, voditeljicom RTL2 Televizije, a djevojke su se družile i s Ivanom Paradžiković, jednom od najutjecajnijih domaćih TV urednica.
Ipak, i ženske su oči uživale jer najljepšu terasu su krasili i Petar Puškarić, poznat kao hrvatski Burak, te Mirko Ilibašić, glumci serije ‘Na granici’, a stigao je Tibor Karamehmedović iz grupe Silente te televizijski voditelj Dorijan Elezović.
Poznata komičarka Marijana Perinić te Jasna Nanut također su uživale na ugodnoj zagrebačkoj temperaturi, no ipak najponosniji je bio Hrvoje Šalković koji je organizirao ovu zabavu za sve uzvanike.
Podsjetimo, Hrvoje je nekada bio uspješan pisac i putopisac, a danas je uspješan ugostitelj koji će na ovoj terasi čak povremeno imati i ulogu DJ-a.

Foto: Press – Mario Pavlović

comment closed