fbpx

Osma sezona serije Heartland od idućeg ponedjeljka na TV

Zagreb…

Serija Heartland temelji se na seriji istoimenih knjiga Lauren Brooke

HeartlandHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka 27. srpnja 2020. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u popodnevnom terminu od 14.05 sati počinje s prikazivanjem osme sezone kanadske obiteljske dramske serije Heartland.
Radnja serije Heartland se odvija na ranču na obroncima Stjenjaka i u izmišljenom gradiću Hudsonu u pokrajini Alberta, a prati život ljudi na ranču i njihovih prijatelja. Amy Fleming i njezina starija sestra Lou sa svojim djedom Jackom i dalje se bore s izazovima vođenja ranča koji je u njihovoj obitelji već punih šest naraštaja. Heartland nije običan ranč.
HeartlandTu umjesto goveda uzgajaju konje, i to ne bilo kakve – ranč ima posebnu misiju liječenja i spašavanja konja koji su iz bilo kojeg razloga u nevolji – bolesni, zapušteni, zlostavljani ili ozlijeđeni i zbog toga se ne uklapaju u svoju staru zajednicu. Amy prihvaća takve konje, liječi ih i potom im traži novi, brižni dom. Taj, gotovo nadnaravni smisao za rad s konjima Amy je naslijedila od svoje majke koja se proslavila u cijeloj pokrajini spašavanjem ugroženih konja.
Na kraju sedme sezone Ty Borden gleda kako helikopter odvozi njegovu zaručnicu Amy s ranča Heartland. Ona je prihvatila mjesto u timu princa Ahmeda i krenula u Europu gdje će trenirati i raditi sa skupocjenim trkaćim konjima. Kako će se prilagoditi svijetu i životu posve drukčijem od jednostavnog seoskog života na ranču?
Osma sezona koja ima 18 nastavaka počinje kad se Amy vraća iz Europe još prepuna dojmova o luksuznom životu, i adrenalina zbog rada s najboljim čistokrvnim konjima princa Ahmeda. Ali ako je mislila da će se život na Heartlandu nastaviti ondje gdje je za nju i stao, prevarila se jer je čekaju mnoga iznenađenja.
Serija Heartland temelji se na seriji istoimenih knjiga Lauren Brooke.

Foto: Press