fbpx

Saznajte koga su Ivan Šarić i Slavko Sobin izabrali za svoje timove!

Show…

Ples sa zvijezdamaOstalo je samo šest parova u showu ‘Ples sa zvijezdama‘, a u sedmoj emisiji koju gledatelji imaju prilike vidjeti ove nedjelje, vidjet ćemo ih između ostalog i u timskim nastupima. Naime, sami parovi izabrali su svoje partnere i to na način da su dva najbolje rangirana para iz prethodne epizode dobili pravo kreirati svoje plesne timove.
Osim klasičnih izvedbi svakog para, vidjet ćemo tako i plesni nastup dva tima sačinjenog po tri para koji će plesati zajedničku koreografiju.
Najbolje plasirani u šestoj emisiji bili su par Šarić – Jeričević, a drugoplasirani bio je par Slavko Sobin – Pilić. Ivan i Paula za svoj tim odabrali su tako Marka Grubnića i Elu Vuković te Viktoriju i Marka Mrkića, dok Slavko i Gabriela u svoj tim uvode Josipu Pavičić Berardini, Damira Horvatinčića te Sonju Kovač i Gordana Vogleša.
Slavko Sobin i Gabriela PilićŽiri će ocjenjivati nastup oba tima, a zbroj tih ocjena će se pribrojiti ocjenama koje će parovi dobiti za svoje individualne nastupe, te će oni biti pretvorene u bodove. Plesni stilovi koji se plešu u timskim nastupima su jive i cha cha cha.
Osim timskih plesova vidjet ćemo i nastupe svakog pojedinog para, pa ćemo tako ovaj put vidjeti kako Ivanu i Pauli leži jazz dance, dok će Slavko Sobin i Gabriela Pilić izvesti cha cha cha. Marko i Ela će se ovaj put pokušati spasiti od ulaska u plesni dvoboj s jazz danceom, dok će naklonost žirija i publike Sonja i Gordan pokušati pridobiti tangom. Viktorija i Marko ovog tjedna pripremaju se za quickstep, Josipa i Damira čeka tango, a Slavka i Gabrielu zaplesat će cha cha cha.

Foto: Press