fbpx

Sobin: Mama Keana Reevesa dala je veliku napojnicu!

Slavko radi i kao konobar…

Slavko SobinGlumci Slavko Sobin i Tomislav Čubelić na splitskoj rivi u jednoj od kućica građane su posluživali pićem. A Slavko je jučer bio raspoložen za čašicu razgovora te nam je otkrio par detalja svog ‘novog’ zanimanja.
– Glumac kad studira u Los Angelesu nikad nije samo glumac. Uvijek je i konobar. Tako da imam konobarski posao u životopisu od osamnaeste godine, prvo u kvartovskom kafiću u Splitu pa do jedne od najjačih LA catering firmi… Ali mi nikad nije bilo slađe nego sad jer ne radim za novac, nego pomažem prijatelju. Doduše, ne bih imao ništa protiv da su Splićani malo manje škrti na ‘manči’ – šali se Slavko. Kaže da je u Americi dosta zaradio od napojnice.
– Mama Keana Reevesa je bila jako velikodušna prema cijelom osoblju recimo, no koliko je to bilo, ne bih sad stvarno znao… U kućici na rivi mislim da je najveći iznos bio devet kuna. Ali vjerojatno zato što sam bio spor u povratku ostatka pa su otišli – kroz smijeh je objasnio Slavko. A saznali smo i tko je darežljiviji – muškarci ili žene.
– Žene češće daju manču. Više počaste i više se prepiru koja će platiti – otkriva. Slavko se dobro zabavlja kao konobar, a dobio je nekoliko zanimljivih ponuda za druženje.
– Bilo je par potražnji telefonskog broja i ono kao ‘di ćeš posli, oćeš s nama dalje’. Puno me više zapravo pitaju: Ima li Čuba curu, nego imam li ja. Ali eto, preživim – zaključio je šaljivo Slavko.

Piše i Foto: Mirela Mravak