fbpx

Spektakl na Trgu bana Josipa Jelačića: Doček Nove godine

Zagreb…

Danas od 22.30 sati spektakl na Trgu bana Josipa Jelačića: Doček Nove godine s 4 tenora

Koncert Četiri tenora– Nakon niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom Hrvatske, 4 tenora završavaju 2018. godinu u Zagrebu s velikim novogodišnjim koncertom na Trgu bana Josipa Jelačića. Publika će ovaj put na pomalo drugačiji način ući u Novu godinu uz kancone i arije koje u izvedbi naša 4 tenora, vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Tenori će ulaskom u Novu 2019. godinu na našem najvećem trgu predstaviti i svoje novo ime: ‘4 TENORS’ pod kojim već nastupaju u inozemstvu i najaviti svoj izlazak van granica Hrvatske – poručuju iz Scardone.
Naši najpopularniji dalmatinski tenori – 4 tenora; Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak, izvođači su koji će nas danas s glavnog zagrebačkog trga odvesti u Novu 2019. godinu!
Nakon velikog koncerta u Areni Stožice gdje su oduševili sve prisutne, u nešto manje od mjesec dana odradili su nekoliko koncerata. Nastupili su u Dubrovniku, koncertnoj dvorani Lisinski, Kostreni, Nedelišću i na rivi u Splitu gdje su oduševili zahtjevnu splitsku publiku i još jednom pokazali zašto su velika koncertna atrakcija.
Doček Nove godineDanas će zapjevati od 22.30 sati do ponoći na glavnom zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića uz pratnju orkestra od 10 članova i tako nas sve zajedno uvesti u 2019. godinu!
Svoj glazbeni put 4 tenora započeli su svojim prvim nastupom 2016. godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom. Na tom koncertu oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama. Uslijedio je niz rasprodanih koncerata gdje god su se pojavili, a vrhunac karijere su nastupi u Zagrebu u “Ciboni” s revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije i koncert u Ljubljani u Areni Stožice s kojim su zablistali u Sloveniji te izazvali veliki interes za svojim nastupima.
Nakon što se njihov član Marko Škugor odlučio posvetiti samostalnoj karijeri, novi član ovog fantastičnog sastava je Filip Hozjak kojem je ovo ujedno genijalna prilika da se svima predstavi. Njegov je izniman glas tenora prepoznat kao vrlo rijedak još u srednjoj glazbenoj školi, zbog čega se odmah uklopio u ovaj veličanstveni sastav – 4 tenora.
Nakon njihovih sjajnih pjesama “Sve je tvoje” i “Pričaj mi” u pripremama je nova pjesma u izdanju Scardone s kojom će se predstaviti glazbenom svijetu u novom sastavu.
Vidimo se večeras na Trgu bana Josipa Jelačića u 22.30 sati – Doček Nove godine!

Foto: Press, freepics