fbpx

Psihološki triler Sve njezine tajne

Sve njezine tajne (The Secrets She Keeps)

Nova australska psihološka triler drama Sve njezine tajne (The Secrets She Keeps, 2020.) dostupna je na Pickbox NOW. Serija Sve njezine tajne se temelji na nevjerojatnom istinitom događaju koji je opisan u istoimenom triler romanu australskog pisca Michaela Robothama.

Sve njezine tajne

Šestodijelna serija Sve njezine tajne smještena je u Sidney, iako se istiniti događaj dogodio u Nottinghamu. Radnja se temelji na životu Abbie Humphries, koja je oteta kao beba. Naime, dvije trudnice susretnu se u jednoj trgovini izvan Sidneyja. Njih su dvije potpune suprotnosti, vode različite živote, a opasne tajne koje kriju mogle bi uništiti sve što vole. Žena na čijem se životu temelji serija, Abbie Humphries, gledala je seriju ne znajući da se radnja temelji na njezinoj životnoj priči. Roditelji su mi pričali o tome dok sam odrastala, no ne sve odjednom. Malo po malo ispričali su mi priču o tome kako sam oteta kao beba, rekla je Abby. Iako je gledati ovu triler seriju bilo emotivno iskustvo za cijelu njezinu obitelj, ipak nije bilo strašno. Iskreno, mislim da je to cool, zaključila je Abby.

Sve njezine tajne

U glavnim su ulogama dvije izvrsne glumice – Laura Carmichael (Downton Abbey) i Jessica De Gouw (Kruna) kao Agatha Fyfle i Meghan O’Shaughnessy.
Psihološku triler seriju Sve njezine tajne gledajte na Pickbox NOW!

Foto: Press