Vanja Mamić postala član konjičke reprezentacije!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 27 srp., 2016 At 05:00 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Novi uspjeh…

DRŽAVNA PRVAKINJA: Lijepa poduzetnica sudjelovat će na Balkanskom prvenstvu u preponskom jahanju

Vanja MamićVanja Mamić godišnji odmor provodi u Novalji. Lijepa poduzetnica nakon ljetovanja vraća se poslovnim obvezama, ali i na hipodrom. Vanja je krajem lipnja postala državna prvakinja Hrvatske u preponskom jahanju za amatere, a osvojila je naslov i kao ekipna državna prvakinja. Vanja je naslov osvojila sa svojom kobilom Zasjom. Tada se na društvenoj mreži zahvalila svom treneru Renatu Levaniću, a pobjedu je posvetila kćeri Nini.
– Hvala mojem Renatu, mojoj velikoj podršci, hvala što si uz mene u ovom sportu koji mi toliko puno znači! Danas sam postala prvakinja Hrvatske za amatere… Toliko draga pobjeda. Pobjeda za moju Ninu, anđela kojeg volim više od svega. Talent možeš naslijediti, tehniku izvježbati, ali srce je ono što te čini pobjednikom. Samo borci uspijevaju, a mi to jesmo – otkrila je Vanja. Poduzetnicu posebno veseli, kako doznajemo, to što je postala član hrvatske konjičke reprezentacije, pa uskoro kreće s pripremama za Balkansko prvenstvo u preponskom jahanju.

Vanja Mamić

Foto: Vanja Mamić društvena mreža

comment closed