fbpx

Mila Elegović sretna što je njenoj vezi došao kraj!

Kradljivica srca…

Mila Elegović– Kad ljubav prestane i svatko krene na svoju stranu, uvijek ostane neriješeno pitanje kome će pripasti pas i tko će ga uzeti. Obično je to onaj tko je u vezi najviše volio, žrtvovao i patio se, a možda i nije tako. Ova pjesma u sebi nosi primjese country rocka i nadam se da će publika prepoznati posebnost ove pjesme – poručuje Mila Elegović.
Svojim aktualnim albumom ‘Kradljivica srca’, Mila Elegović podignula je na noge glazbenu scenu, a istoimenim singlom u velikom je stilu ušla među slušatelje i u radijske etere. U retro rock izričaju s primjesama surf rocka, soula i rock glazbe ’80-ih godina, Mila Elegović publici je ponudila nešto novo, jednom riječju pravu glazbenu poslasticu. Kad se svemu nabrojenome nadoda, izniman seksipil, damski stav i šarm kojim Mila pršti, svima je jasno da se tu krije nešto drugačije.
Drugačija od svega bila je ljubavna veza Mile Elegović, koju je, saznavši za mnoge laži voljenog muškarca i druge žene u Mila Elegovićnjegovom životu, prekinula, a cijelo to vrijeme uz nju je maleni pas u kojem je pronašla utjehu i koji je kako sama kaže bio najbolji dio zajedničkog života nje i njezinog partnera.
Naravno, sve je ovo priča novog singla ‘Mali pas’ za kojeg je tekst napisala sama Mila, a što se na kraju dogodilo sa ljubavnom vezom i njezinim najboljim prijateljem, otkrijte slušajući spomenuti singl.

Foto: Ivan Balić Cobra
Video: [vsw id=”Os7h9BE0u5s” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]