fbpx

Video: Premijera nove humoristične serije Obitelj pravednika

Na HBO…

Obitelj pravednika – engl. THE RIGHTEOUS GEMSTONES

Obitelj pravednikaDanny McBride („Zamjenici“, „Prolazna slava“) vraća se na HBO humorističnom serijom Obitelj pravednika – The Righteous Gemstones, koja će premijeru imati 19. kolovoza na HBO GO-u, kao i na HBO kanalu u 21.00h. Prva epizoda trajat će sat vremena, dok će svaka sljedeća trajati pola sata.
Serija Obitelj pravednika prati svjetski poznatu televangelističku obitelji s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe i dobrotvornog rada – sve u ime Isusa Krista. McBride glumi glavni lik Jesseja Gemstonea, koji sebe smatra osobenjakom među propovjednicima preuzevši ono što je njegov otac Eli Gemstone (John Goodman) izgradio i proširivši to za moderniju publiku.
Glumačka postava, uz Dannyja McBridea i Johna Goodmana, također uključuje Edi Patterson kao Jessejevu sestru Judy; Cassidy Freeman kao Jessejevu ženu Amber; Tonyja Cavalera kao bivšeg sotonista Keefea Chambersa, kojega je spasio Jessejev mlađi brat Kelvin (Adam Devine); Tima Baltza kao Judyna zaručnika B. J.-a; i Grega Alana Williamsa kao Martina Imarija, konzervativnoga Kenijca i Elijevu desnu ruku.
Autor i scenarist ove devetodijelne serije je Danny McBride, koji je uz Jody Hilla i Davida Gordona Greena istovremeno redatelj i izvršni producent. Među izvršnim producentima su i John Carcieri, Jeff Fradley i Brandon James.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=-OTVZcWE5H4[/embedyt]