fbpx

Premijerno: Serija What’s up America Gorana Milića

Dokumentarna serija What’s up America

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 18. siječnja 2021. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u udarnom terminu od 20.10 sati počinje s premijernim prikazivanjem dokumentarne serije What’s up America.
U novoj seriji What’s up America pratite prvo virtualno putovanje našeg novinarskog barda Gorana Milića. Što je saznao o američkom zdravstvu usred borbe protiv koronavirusa, građanskim nemirima i predsjedničkim izborima koji su posvađali Ameriku?

America

– A što o novoj Americi misle vodeći američki poduzetnici, pravnici, liječnici i umjetnici? Iz prve ruke saznajte kroz ekskluzivne razgovore s Woodyjem Allenom, Steveom Forbesom, Danom Priceom, Lukom Mišetićem i mnogima, mnogima drugima. U prvoj epizodi otkrivamo koliko su prosječni američki građani zainteresirani za politiku svoje zemlje, kao i koja je razlika između republikanaca i demokrata. Po čemu je američka politika različita od svih drugih? Po čemu je ista? Kako se Amerika pripremala za povijesne izbore između Donalda Trumpa i Joea Bidena? Što o tome govore vodeći američki stručnjaci? Goran Milić vodi vas na virtualno putovanje Amerikom, samo na HRT-u – poručuju s HRT-a.

What’s up America
Autor serije i scenarist: Goran Milić
Izvršna i kreativna producentica: Sandra Basso
Redateljica i koscenaristica: Sara Hribar
Snimatelji: Zoran Drakulić, h.f.s. i Dario Hacek
Montažeri: Marko Ferković, Vanja Siruček i Ida Slavić
Producent: Vesna Banović
Proizvodnja: Kombinat produkcija za HRT

Foto: Press