fbpx

Dokumentarna serija: Zavolite svoj dom i vrt

HRT…

Premijerno: Dokumentarna serija – Zavolite svoj dom i vrt uz Alana Titchmarsha

dom i vrtHrvatska radiotelevizija danas, u subotu na Drugom programu (HRT – HTV2) 9. ožujka, počinje s emitiranjem premijerne dokumentarne serije ‘Zavolite svoj dom i vrt uz Alana Titchmarsha‘. Godinama su junaci popularne serije ‘Zavolite svoj vrt’ voditelj Alan Titchmarsh i njegov tim putovali po Britaniji i preuređivali vrtove ljudima koji su to itekako zaslužili. Svojim su sjajnim kreacijama i domišljatošću razveselili mnoge i tako im promijenili život.
No, sada ćemo ih vidjeti u drugoj ulozi. Prvi put Alan Titchmarsh neće preurediti samo nečiji vrt nego i kuću. Otputovat će u Banbury te iznenaditi dvanaestogodišnju Claudiju i devetogodišnju Leoni koje se brinu za svoju majku Donnu. Ta bivša prosvjetna radnica 2013. godine pretrpjela je srčani udar nakon kojeg je izgubila 70% vida. Prije dvije godine morala se liječiti od raka dojke. Sve je to veoma utjecalo na život cijele obitelji, ali djevojčice su nesebično uskočile da pomognu. Suprug Lee radi puno radno vrijeme, a dok njega nema kćeri paze da mama bude dobro i da slučajno ne padne.
Prvu od tri epizode dokumentarne serije Zavolite svoj dom i vrt uz Alana Titchmarsha možete gledati danas na Drugom programu (HRT – HTV2) u 11.25 sati.

Foto: Press