Zoran Milanović gost talk-showa Romana Bolkovića

Sutra na HTV-1 predsjednik RH Zoran Milanović

Sutra, u srijedu 14. listopada 2020. godine u 20.10 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) gost emisije “1 na 1” je peti predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović.
Romano Bolković, Gordan Jandroković

S predsjednikom RH Zoranom Milanovićem Romano Bolković razgovara o tome s kojom je nakanom otvorena afera JANAF, muči li predsjednika išta osobno u aferi JANAF, čemu spor s Puhovskim kad je Puhovski kazao da je Milanović formalno u krivu no realno u pravu, o tome zašto je nazvao Šeksa kodnim imenima ako je ideja lustracija toksična ideja hrvatskog društva kako sam kaže, odakle ovaj niski retorički stil javnog govora i kompromitiranje sugovornika?
Zoran Milanović

Što se u stvari želi istjerati tvrdnjom da je predsjednik Vlade Andrej Plenković morao znati za izvide, je li razumno sastajati se s načelnikom GS OS u Klubu u Slovenskoj, u čemu se sastoji licemjerje političke i javne scene i njena dvostruka mjerila, o seksizmu i napadu na novinare i medije, o aktivnoj ulozi Hrvatske u rješavanju problema Hrvata u BiH, o Peđi Grbinu, Bernardiću i SDP-u te o tome koji je smisao socijaldemokracije danas.
Zašto Predsjednik ili član Ureda Predsjednika nije član Povjerenstva za nabavu borbenih aviona, o razvoju OS RH, o tome kakvu viziju EU zastupa Milanović, te o novoj političkoj i društvenoj retorici vezanoj uz Domovinski rat i noviju prošlost.

Autor emisije i voditelj: Romano Bolković
Urednica emisije: Slavica Babić

Foto: Press HRT, Ured predsjednika RH – Zoran Milanović