fbpx

Disney on Ice – Festival ledene čarolije!

Zagreb…

Premijerna revija Disney kraljevstva oduševila klince i klinceze iz cijele Hrvatske

Festival ledene čarolijeSinoć je u zagrebačkoj Areni prikazana blistava i očaravajuća premijerna revija Disneyevog kraljevstva koja je oduševila klince i klinceze koji su pristigli iz cijele Hrvatske. Pod nazivom ‘Festival ledene čarolije’ brojni oduševljeni mališani u glavnim su ulogama gledali sestre Annu i Elsu iz najpopularnijeg Disneyevog animiranog filma svih vremena ‘Snježno kraljevstvo‘ te ostale omiljene Disney likove koji su vodili do iznenadnih i neočekivanih Festival ledene čarolijeobrata – princezu Ariel, Zlatokosu i Belle. Revija predstava Disney kraljevstva traje cijeli ovaj vikend pa svi obožavatelji koji sinoć nisu imali priliku, predstavu mogu pogledati još u subotu i nedjelju.
Glazbeno-scenski spektakl, Festival ledene čarolije, putem gostujućih predstava uživo se predstavlja mališanima u više od 70 zemalja na 6 kontinenata. Miki i Mini vodili su svoje obožavatelje kroz atraktivnu zemlju čuda gdje su susreli Sebastiana i kćeri boga Tritona iz Male sirene, potom neotesane razbojnike u gostionici iz Vrlo zapetljane priče i  odvažnu začaranu poslugu iz Ljepotice i zvijeri.
One najmlađe posebno su oduševile sestre Anne i Else iz najboljeg animiranog filma svih vremena i dobitnika američke filmske nagrade Oscar, Disneyjevog Snježnog kraljevstva (Frozen). Publika se tako imala priliku popeti na North Mountains (Sjeverne Planine) s beskrajno smiješnim snjegovićem Olafom, snažnim gorštakom Kristoffom i njegovim vjernim sobom Svenom dok su  pomagali sestrama u priči punoj akcije, avanture, magije i nezaboravnih likova.

Foto: Press