Luka Modrić: Lijep je osjećaj, ponosan sam!

Vatreni…

Ništa nam ne smije biti alibi, moramo se maksimalno pripremiti i usredotočiti se jer je važno započeti ciklus pobjedom, Luka Modrić

– Lijep je osjećaj, ponosan sam. Hvala izborniku na ukazanom povjerenju i nadam se da ću ga opravdati – rekao je novi kapetan Vatrenih Luka Modrić.
Veznjak Luka Modrić novi je kapetan Hrvatske i povest će Vatrene u borbu za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Darijo Srna oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije po završetku Europskog prvenstva u Francuskoj 2016., a kapetansku će vrpcu u novom kvalifikacijskom ciklusu nositi vezni igrač Real Madrida Luka Modrić.
– Uvijek je posebno okupiti se u reprezentaciji, imali smo fenomenalnu atmosferu na Europskom prvenstvu, a s obzirom da je ovdje ista momčad vjerujem da ćemo tako i nastaviti. To je preduvjet za prave igre i prave rezultate. Samo trebamo opet pokazati ono što je bilo dobro u Francuskoj. Na EP-u se vidjelo koliko nam publika znači. Prazan stadion bit će nam hendikep, ali nažalost već smo odigrali nekoliko takvih utakmica. Ništa nam ne smije biti alibi, moramo se maksimalno pripremiti i usredotočiti se jer je važno započeti ciklus pobjedom – naglasio je Luka Modrić, čestitavši pritom svim hrvatskim olimpijcima na velikim uspjesima u Rio de Janeiru.
Hrvatska reprezentacija se u ponedjeljak okuplja u Zagrebu za dvoboj protiv reprezentacije Turske 5. rujna na Maksimiru pred praznim tribinama.

Foto: HNS, Press, ScreenShot YouTube