Najmlađi lovili judo zvijezde po Domu sportova
Piše: redakcija On 24 ruj., 2016 At 06:39 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

JudoPrvi dan zagrebačkog Grand Prixa u judu donio je, osim atraktivnih borbi, i druženje djece sa svjetskim zvijezdama. Razne igre, baloni i prilika za fotografiranje s idolima, razveselilo je oko 30 djece u Domu sportova. Dolazak zlatne olimpijke Majlinde Kelmendi, Barbare Matić, Brigite Matić, Zlatka Kumrića i drugih judoka ponukalo je djecu i roditelje na vađenje fotoaparata i flomastera za skupljanje autograma.
– Idemo! Prvo će iskusni judaši pokazati padove, pa vi probajte – objašnjavao je tijekom programa izbornik ženskih reprezentacija JudoHrvatske, Vladimir Preradović, dok su djeca od 3 do 12 godina pratila svaki potez europskih medaljaša i svjetskih juniorskih prvakinja.
Kad je na red došla igra lovice, neke od judoka su odlučile i pobjeći s tatamija kako bi zabavili djecu tako da se smijeh čuo po cijelom Domu sportova.
– Ovakve aktivnosti znače jako puno za razvoj juda, za pokazivanje djeci kako su i poznati judaši i judašice počeli tamo gdje su oni sad te da s rezultatima ne prestaje veza s najmlađima – objasnio je Hrvoje Lindi, direktor organizacijskog odbora IJF Judo Grand Prixa Zagreb.
Natjecanje se nastavilo i danas u Domu sportova.

Foto: Press

comment closed