fbpx

2. sezona serije Napokon sreća od ponedjeljka na TV

Na HTV1 Napokon sreća

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 20. rujna 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 11.35 sati počinje s prikazivanjem nove, druge sezone serije Napokon sreća.

Napokon sreća

U drugoj sezoni serije Napokon sreća je mnogo novosti. Pratit ćemo ne samo Orlandove i Angelicine peripetije, već i osnivanje nove obitelji Pietra i Nunzije, bračne dvojbe Giovanne koja je u krizi s Giuseppeom te njezin susret s Antongiuliom, zatim novi život Guida koji će pokrenuti novi posao sa Sabaudijom, dolazak Luce u živote Angelicine sestre Valerije i njezine partnerice Rite.

Napokon sreća

Na kraju prve sezone serije Napokon sreća rastali smo se s Orlandom i Angelicom koji su bili presretni i prezaljubljeni i spremni početi novi život sa svojom djecom. A danas ih gledamo kako se bore s teškom svakodnevicom: četiri adolescenta i novorođenče, računi koje treba plaćati, pelene koje treba kupovati… Jesu li to doista problemi?

Njihova potraga za srećom bit će stavljena na tešku kušnju. No zahvaljujući njihovoj složnosti, entuzijazmu i nadasve ljubavi, sreća će im opet doći.

Pred njih će biti stavljen najveći izazov koji se može postaviti pred jednu obitelj: Angelica će otkriti da je bolesna i to će biti okidač za pokretanje svih ostalih priča, a naši će protagonisti opet otkriti koliko je važno biti tu za bližnje.

Foto: Press