fbpx

2. sezona napete špijunske serije Kondor

Od ponedjeljka na HTV2 Kondor

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 29. studenog 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 23.10 sati počinje s prikazivanjem druge sezone napete špijunske serije Kondor.

Kondor

Snimljena prema romanu Šest Kondorovih dana Jamesa Gradyja i scenariju filma Tri Kondorova dana (1975.) Lorenza Semplea Juniora i Davida Rayfiela, serija Kondor prati CIA-ina analitičara Joea Turnera koji slučajno otkrije plan koji bi mogao odnijeti milijune života.

Kondor

Joe od početka nije bio siguran treba li raditi za CIA-u, ali kada zbog nečega što je otkrio pobiju sve njegove kolege u uredu, a on ostane jedini preživjeli i mora se dati u bijeg, teoretske ograde o kojima je razmišljao pretvore se u neugodno stvarne moralne dvojbe.

„Ne vjeruj nikome” krilatica je druge sezone koja donosi još više uzbuđenja i akcije. U prvom je planu Joe Turner, mladi CIA-in analitičar koji slučajno doznaje za strašan plan koji prijeti životima milijuna ljudi.

Turner je idealistički nastrojen milenijac koji se tajno pridružuje CIA-i u nadi da će je reformirati iznutra.

Kad sve u njegovu uredu ubiju profesionalni ubojice, Turner se nađe u nevjerojatno kompleksnoj situaciji. Ako želi preživjeti, morat će raditi stvari za koje nikad nije mislio da je sposoban.

U prvoj epizodi druge sezone, dok putuje Europom, Joeu se obraća ruski obavještajac koji traži azil, a u zamjenu nudi identitet krtice u CIA-i.

Foto: Press