fbpx

Glumice poljupcem napravile pomutnju u ‘Montevideu’!

MontevideoDvije zanosne glumice, Danina Jeftić i Nina Janković u kratkom su roku postale najtraženije glumice u Srbiji, ponajviše zahvaljujući glumi u hit seriji ‘Montevideo, Bog te video’ u kojoj njihovi ženski likovi, Rosa i Valerija Kovač, imaju sočnu scenu poljupca!
Danina Jeftić i Nina Janković dvije su mlade glumice zbog kojih, kada ih stavite jednu pored druge, nastaje kaos! Upravo to se dogodilo u petoj epizodi serije ‘Montevideo, Bog te video’ tijekom scene u kojoj se dvije mlade glumice nježno dodiruju i maze, a zatim i dijele poljubac! Naime, slikarica Valerija (Ninin lik) je osjetila ljubomoru prilikom upoznavanja njezine simpatije Moše s lijepom Rosom (Daninin lik), nećakinjom vlasnika kavane. Kako bi doznala o čemu Rosa uistinu razmišlja, lukava Valerija je dovede pred gotov čin i iznenadi – poljupcem! Doznavši od šokirane Rose da joj se Tirke sviđa više od Moše, ekscentrična Valerija se iz čiste zabave poželi poigrati s Tirketom, dječakom čiste duše, i staviti ga na iskušenje…
Danina Jeftić rođena je Sarajka koja je tijekom rata u Bosni i Hercegovini zajedno s obitelji otišla najprije u Moskvu, a zatim u Australiju, u Sidney, gdje je trenirala rukomet (u juniorskoj reprezentaciji), tenis i košarku. U Beograd se vratila 2005. kako bi se upisala na Fakultet dramske umjetnosti. Njezina prva velika uloga izvan kazališta bila je u seriji ‘Pare ili život’ 2008., dok je slavu stekla ulogom naivne Rose u Bjelogrlićevom filmu, a kasnije i seriji, „Montevideo, Bog te video“. Za svoju izvedbu bila je niminirana za FIPRESCI nagradu Srbije i MTV-jevu nagradu za najbolju glumicu. Tijekom rada na kazališnoj predstavi „Ludi od terapije“ 2012., Danina je upoznala uspješnog producenta Aleksandara Kukanjaca, s kojim je godinu i pol dana dana kasnije dobila sina Maksima.
Montevideo, Bog te video - ValerijaDruga zavodnica iz serije je 25-godišnja glumica Nina Janković, koju je otac nagovarao da postane glumica dok je još bila dijete. San je ostvarila upisivanjem na beogradsku Akademiju dramskih umjetnosti. Svoj talent pokazala je u nekoliko serija poput ‘Cvat lipe na Balkanu’, „Budva na pjeni od mora“, dok je ulogu atraktivne Valerije Kovač, koja joj je donijela i regionalnu slavu, prihvatila na trećoj godini studija. Nina ne krije da priželjkuje inozemnu karijeru, a u tome će joj svakako pomoći njezin novi projekt, film „November man“ u kojem glavnu ulogu tumači Pierce Brosnan, a snima se u Beogradu i na lokacijama u Crnoj Gori.
Što se dogodilo s trokutom Rosa-Tirke-Valerija, gledatelji će doznati u novoj epizodi serije „Montevideo, Bog te video“ u nedjelju, 21. srpnja u 20 sati na RTL Televiziji!